Lyt med: Det meningsfulde arbejdsliv er udkommet som podcast. 

TIDLIGERE SALONER & EVENTS

14 maj, 2024


Samtalesalon: 

porteføljekarriere & det fraktionelle arbejdsliv


Tilmeld dig herSamtalesalon:

porteføljekarriere & det fraktionelle arbejdsliv


Tid: Tirsdag d. 14. maj kl. 16-18.00


Sted: Klub København


Redesign dit arbejdsliv, og skab en portefølje-karriere: vi får et oplæg fra forfatterne Maria Hjorth og Pia Aarestrup, som har skrevet bogen 'MUVE'. Hvis du drømmer om et arbejdsliv, hvor mandag er lige så god som lørdag; hvor du selv sætter retningen og udfylder hullerne med det, der giver mening for dig, så kom og vær med til at debattere


Billetter koster 60 kr. og kan købes via Billetto.

Er du supporter af Salon Højbro Plads: Det meningsfulde arbejdsliv er deltagelse gratis, men tilmelding forsat nødvendigt. 


Vi glæder os til at se dig!

Helle & Louise

24 april, 2024


Spillesalon: RELEASE


Tilmeld dig herSamtalesalon:

AI for impactets skyld


Tid: Onsdag d. 24. april kl. 16-18.00


Sted: Klub København


Der vil være forfriskninger, og du får mulighed for at spille både "Den usynlige tærskel" om #psykologisktryghed i organisationer og i teams, og "Den som mærker, de som ser" om #krænkendehandlinger og destruktiv adfærd på arbejdspladsen.
Begge spil er udviklet i samarbejde med erhvervspsykolog og forfatterSarah Ambs.


Billetter er gratis, men tilmedling nødvendig.

Tilmeld her

Vi håber, at du har lyst til at være med til den første af vores SPILLESALONER 😊


Vi glæder os til at se dig!

BETRUST, Helle & Louise

20 marts, 2024


Samtalesalon: 

AI for impactets skyld


Tilmeld dig herSamtalesalon:

AI for impactets skyld


Tid: Onsdag d. 20. marts kl. 17-19.00


Sted: Højbro Plads 21b (baggården)


AI, som oprindeligt bidrog til at skabe afstand mellem mennesker og naturen, kan måske nu være nøglen til at genoprette denne forbindelse. Ved at anvende AI ansvarligt og etisk kan vi ikke kun løse nogle af vores mest presserende miljømæssige udfordringer, men også inspirere til en dybere forbindelse med den verden, vi lever i.


Maria Skjærven, rådgiver og indehaver af Futurescouts, der hjælper virksomheder med at navigere i den digitale tidsalder kickstarter samtalesalonen med sit bud på hvorfor AI nu er mere tilgængelig for alle og måske især kvinder og hvordan AI kan gøre en forskel ude i virkeligheden. Efter oplæg inbydes til samtale om,hvordan vi kan bruge kunstig intelligenstil at skabe en bedre fremtid for os alle og genoprette menneskers forbindele til naturen.


Billetter koster 60 kr og kan købes via billetto


Vi glæder os til at se dig!

Helle & Louise

9 januar, 2024


Samtalesalon:

Psykologisk tryghed


Tilmeld dig herI samarbejde med BeTrust og Sarah Ambs-Thomsen, erhvervspsykolog med speciale i psykosocialt arbejdsmiljø, inviterer vi til samtalesalon om psykologisk tryghed i organisationer,


Psykologisk tryghed er ikke et medarbejdergode som bordfodbold eller kolde vand i køleskabet. Psykologisk tryghed er tværtimod den interpersonelle faktor, som sætter medarbejdere i stand til at tænke og tale frit og således bidrage med udslagsgivende indsigter og spørgsmål.

Forskningen viser tydeligt, at psykologisk tryghed er et afgørende konkurrenceparameter for virksomheder og organisationer, der opererer i et omskifteligt, komplekst og innovativt arbejdslandska


Billetter koster 60 kr og kan købes via billetto

12 december, 2023


Salon-event:

Kvinde, kend din stemme


Eventet er UDSOLGT!Det bliver et anderledes event og denne gang kun forbeholdt kvinder. Vi har inviteretMerete Nørgaard, voice og performancetræner, til at guide os. Sammen skal vi øve os i at bruge vores stemme, vores stærkeste aktiv, når vi vil brænde igennem.
Det er et eksklusivt arrangement med kun 16 pladser. Billetter koster 350 kr.

24 oktober, 2023


Samtalesalon:

Regenerativ økonomi 

Vi har inviteret Jacob Rask, lektor i økonomi til at indlede aftenen med et oplæg om hvorfor der er behov for nye dogmer og dyder i økonomien og hvordan økonomien ville se ud, hvis vi indrettede den på planetens præmisser.

28 september og 21 november, 2023


Samtalesalon: frygt og flowForfatter til bogen "Forstå din Frygt" Anja Vintov gæster os og kickstarter samtalen om en af vores mest grundlæggende følelser nemlig frygten, som kan vokse sig så stor, at den kommer til at dominere og styre vores liv.


29 August, 2023


Housewarming & sommerfest

Bestyrelsen GENTÆNKT er gået sammen med Angella Invest og Salon Højbro Plads om at etablere et BOARD & INVESTOR HOUSE. Det fejrer vi med housewarming og sommerfest tirsdag d. 29. august fra 15.30-18.30 🥂

19 Januar, 2023


Samtalesalon:
Lederskabet i balance

Med udgangspunkt i Louise Sparfs nye bog 'Lederskabet i balance' samtaler vi om perfekthedskulturen, vores liv i overhalingsbanen og hvordan der skabet et arbejdsliv og lederskab i balance.

9 Decemberber, 2022


Bogreception:
Lederskabet i balance

Vi glæder os til at fejre udgivelsen af Louise Sparfs nye bog 'Lederskabet i balance. Om regenerativ ledelse og vejen mod den femte industrielle (r)evolution.'

14 Oktober, 2022


Bogreception:
Mandø

Vi glæder os til at fejre udgivelsen af Oles nye foto-kunstbog 'Mandø - Tid og Tiden'. Billederne handler om stilhed og er taget på den smukke danske Mandø.


Kom forbi i Kulturnatten 16-20

22 September, 2022


Samtalesalon 09:
Professionel ensomhed

Vi har inviteret Karl Melby, norsk forfatter til bogen ‘Ensom mannvei’ til at introducere os til emnet og efterfølgende samtaler. Karl er optaget af den gode samtale, med specielt fokuspå temaet ensomhed.

14 Juni, 2022


Bogreception:
Loneliness of Being Among Others

Vi glæder os til at vise nye værker fra Ole Jauch og ikke mindst at fejre udgivelsen af Oles nye fotobog 'Loneliness of Being Among Others'.

1 Juni, 2022


Samtalesalon 08:
Livsledelse

Mette Thingstrup. forfatter til bogen Livsledelse vil  introducere os til emnet ‘at mestre livets paradokser’ og kickstarte vores efterfølgende samtaler.

5 Maj, 2022


Samtalesalon 07:
Støjfri ledelse

Vi er så glade for at Bastian Overgaard, forfatter til bogen Støjfri Ledelse, har sagt ja til at introducere os til emnet ‘Hvordan vi opnår mere ved at snakke mindre’ og vores efterfølgende samtaler.

6 April, 2022


Samtalesalon 06:
Den lille prins

Af gode grunde kan vi ikke invitere Antoine de SaintExupéry til at kickstarte vores samtaler, i stedet har vi inviteret Sigga Birkvad, som i et LinkedIn opslag skrev: Tænk nu hvis alle, når de blev ansat, fik til opgave at læse ”den lille prins”.

7 Marts, 2022


Samtalesalon 05:
Job på Håbets Allé

Vi kigger nærmere på arbejdslivets mange tabuer og klicheer, og de ledelsesbeslutninger, som mange medarbejdere sætter spørgsmålstegn ved. 


Christian Kemp, tidligere CEO i Discovery og forfatter til digtsamlingen Job på Håbets Alle, giver introduktion til emnet og kickstarter samtalerne

31 Januar, 2022


Samtalesalon 04:
Kunsten at sige nej

Det ligger i tiden, at vi gaber over rigtig mange ting hver dag - og nogen gange for mange. Vi vil gerne ses, høres, anerkendes og have ja-hatten på. Men ja-hatten er farlig. Også i arbejdslivet.


Sebastian Nybo, bestsellerforfatter til Kunsten at sige nej, giver introduktion til emnet og kickstarter samtalerne.

Jan 6, 2021


Samtalesalon 03:
UPERFEKT

Vi samtaler om de menneskelig benspænd, vi møder i vores arbejdsliv og hvorfor uperfekt giver dig mere mening og lykke.


James Høpner, forfatter til Den uperfekte leder, giver introduktion til emnet.


Dec 2, 2021


Samtalesalon 02:
SKAM

Vi samtaler om SKAM i lederskabet og alt det vi ikke tør sige, føle og gøre på arbejde.


Elsebeth Hauge, forfatter til bogenLederskam’, giver introduktion til emnet.


Okt 28, 2021


Samtalesalon 01:
SÅRBARHED

Vi samtaler om sårbarhed i arbejdslivet og begreber som mod, frygt, hierarki, kreativitet, følelse og mobberi.


Ulla Hinge, forfatter til bogen 'Sårbar', starten samtalen.

Sep 17, 2021


Bogreception:
Exposed to Vulnerability

by visual artist Ole Jauch

Does exposure define vulnerability or does vulnerability defines exposure.

unsplash